Projekti Vekkilässä polkaistiin käyntiin viime viikon loppupuolella. Asuintalon kuistin ikkunat ovat korjauslistalla ensimmäisenä.

P1012001.jpg

DSC_1439.jpg

Kuva Markku Kanttura

P1011943.jpg

 

 

Viisi kuusiruutuista ikkunaa olivat osittain lähes ilman kittiä, maali oli hilseillyt osin pois kokonaan, puuosat olivat ilokseni kuitenkin hyvässä kunnossa. Ikkunaruutuja joudun vaihtamaan jonkin verran, osa on haljennut ja muutamassa on reikä. Yhden ikkunan alalaita näytti epäilyttävältä, mutta kun olin maalin rapsutellut kokonaan pois, niin puussa olevat muutamat halkeamat korjaantuivat kittaamalla, vaikka alkuun näyttikin siltä että koko alaosa pitää uusia.

 

DSC_1437.jpg

Kuva Markku Kanttura

DSC_1435.jpg

Kuva Markku Kanttura

DSC_1451.jpg

Kuva Markku Kanttura

 

 

P1011980.jpg

Vekkilän Museotila sijaitsee Tammelassa, 8 kilometrin päässä Forssasta. Tilan historia ulottuu 500 vuoden päähän, nykyinen asuintalo on 1870-luvulta, museorakennuksen vanhimmat hirret 1700-luvulta. Tila on viehättävällä paikalla Pyhäjärven rannalla, edelleen toimiva luomutila, jossa on majoituspaikkoja, leirejä lapsille ja tulevaisuudessa aikuisillekin, maatiaiseläimiä sekä mahdollisuus järjestää juhlia, kokouksia tai virkistyspäiviä. Kotieläinpiha ja museokahvila luomuherkkuineen on tänä kesänä vielä auki tulevana sunnuntaina klo 12-18. Suosittelen lämpimästi! :)

Lisää tietoa tilasta löydät osoitteesta www.liinaharja.fi

DSC_1434.jpg

Kuva Markku Kanttura